Untersberg - Kobra - 2014.09.24.

Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik legfontosabb örvény pontja.

Sok ezer éve sok barlang szolgált a hegyen belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:

Aztán 1220-ban, Isais Istennő (aki Isis egy aspektusa) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Ninive közelében utazott Irakban, ami nagyon közel van a Hassuna-Samarra Istennő örvény központjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő templomot Untersberg közelében, és vigye az Istennő örvényt oda, mert a mongol invázió közeledik a Samarra örvényhez. Adott neki egy darab Chintamanit, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy azt vigye Untersbergbe. Ezután alakult meg az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoport, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishaupt (1), az Illuminátus alapítója birtokában volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, és aztán a fia vette vissza a fekete követ Bécsben.

A Chintamani kő, a Szent Grál köve, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel egy lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.

Karl Haushofer fekete mágust, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel, egy csoport plejádi kontakta manipulálta, az úgynevezett Vril Lányok, és a Fekete Kő Urainak egyik képviselője, hogy létrehozzák a Vril társaságot (2) Berchtesgaden-hez közel, amely azonnal elkezdte fejleszteni űrprogramját Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt a kezdete az első űrprogramnak a bolygó felszínén. Schumann, aki később a gémkapocs művelettel az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert a gyakran félreértett Schumann rezonanciáról (3):

http://www.viewzone.com/vril22.html

A Vril Lányok




Az Aldebaraniak (4) (a plejádiak korábbi frakciója) együttműködésbe mentek bele a Vril társasággal cserébe azon ígéretért, hogy nem lesz tömeges Zsidó megsemmisítés a náci rezsim által. Amikor a nácik belekezdtek a Zsidók üldözésébe, a plejádiak elvágtak minden kapcsolatot a náci rezsimmel valamikor 1938 körül.

A nácik elkészítették az egyik legfontosabb erődjüket Berchtesgaden térségében, közel Untersberghez, mert oda akarták vinni az Istennő örvény jelenlétét.

A 2. Világháború után a terület a Chimera csoport legfontosabb erődjévé vált. Berchtesgaden egy tál alakú völgyben fekszik, hegyekkel körülvéve, és ideális hely a skalár hullám technológia kísérletekhez:

http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview...
http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/487...

A közelmúltban a Chimera csoport jelenlétét eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb fény pont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszer további portáljaihoz.

Az egész térség egy nagyon erős interdimenzionális portál, amelyet egy erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:


Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fény erői az Isais Istennő tóban Untersberg közelében:

Egy darab Chintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül.

(1) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt
(2) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Vril_társaság
(3) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Schumann-rezonanciák
(4) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Aldebaran

Kobra
Címkék: hírek Kobra