A Lockheed Martin vezető tudósa elárulta, mit tud az idegenekről

Valóban úgy tűnik, hogy az igazságnak nem lehet határokat felállítani, úgyis utat tör magának. Napról napra növekszik azon bizonyítékok száma, melyek megcáfolhatatlanul alátámasztják a világ elől eltitkolt tényt, hogy az emberi faj nem egyedüli intelligens létforma az univerzumban.

Boyd Bushman, egy neves tudós volt az 51-es körzetben, aki 2014 augusztus 7-én hunyt el. Röviddel távozása előtt egy videófelvétel készült vele, ahol nyíltan beszél az 51-es körzetben megélt személyes tapasztalatairól, az UFO-król, idegenekről, és az antigravitációs elképzelésekről.

Boyd a Lockheed Martin nyugalmazott vezető tudósa volt. Karrierje több mint negyven éven át ívelt, több szabadalmát díjazták, és együtt dolgozott olyan védelmi cégekkel, mint a Hughes Aircraft, a General Dynamics, a Texas Instruments és a Lockheed Martin.

Bushman számos más emberrel együtt úgy véli, hogy az 51-es körzettel kapcsolatos információknak itt az ideje, hogy napvilágra kerüljenek, hogy az emberek a saját szemükkel láthassák, hogy mi folyik ott.



Bushman szerint néhány UFO és idegen állomásozik a bázison.

Elmondja, hogy az űrből van egy speciális repülési útvonal az 51-es körzethez.

Az idegenek fejlett technológiájukkal sokkal gyorsabban képesek utazni a fénysebességnél. Azok az idegenek, akik ezeket a hajókat irányítják, a Földtől 68 fényévnyi távolságból érkeznek.

Az idegenek, akik a bázison dolgoznak, mintegy 1,5 méter magasak, és akár 230 évesek is lehetnek.



Öt ujjuk van, melyek 30 százalékkal hosszabbak, mint a miénk, és öt lábujjuk, melyek össze vannak nőve, valamint három bordájuk van mindkét oldalon, és ami nagyon érdekes, hogy három gerincoszloppal rendelkeznek.



Az idegenek telepatikus úton kommunikálnak.

Végül Bushman elmondja, hogy az 51-es körzet együtt dolgozik az oroszokkal valamint a kínaiakkal, és kutatásaik elsősorban az antigravitációra irányulnak.



Bushman fényképeket mutat idegen űrhajókról, melyeket saját szemével látott, és idegen lényekről, akikkel személyesen találkozott.