Testünk vízkristályaival beszélgetünk - Gondolataink és érzelmeink kapcsolata a vízzel

A víz sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényeinek. Más anyagokkal ellentétben nem úgy viselkedik, ahogyan viselkednie kellene, például +75 fok helyett (ahol molekulasúlya miatt kellene) csak +100 fokon forr fel, és 0 fokon fagy meg, holott a periódusos rendszer szerint -120 foknál kellene. A víz fagyáskor kitágul, és könnyebb lesz, ahelyett, hogy szabályosan összehúzódna, és nehezebbé válna. Mindezeket a szabálytalanságokat a tudomány máig nem tudta megmagyarázni. Ugyanakkor éppen ezeknek a szabálytalanságoknak köszönhető, hogy élet létezik a földön. Mert ha a víz úgy viselkedne, ahogyan tisztán logikai szempontból viselkednie kellene, akkor földünk lakatlan, puszta sivatag volna, mindenféle szerves élet nélkül. A tudósok felfedezték, hogy a víz nemcsak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, amelyekkel érintkezésbe kerül.

Az ember körülbelül annyit tud a testében lévő élő vízkristályokról, mint a hal a vízről, amiben úszkál. Dr. Masaru Emoto munkássága számos mozgalmat indított el. A legegyszerűbb tanulság ezekből, hogy ha szeretetteljes, stabil mentális állapotban tudjuk gondolatainkat, érzéseinket tartani, garantált az egészség, és legyőzhető a betegség. Aki hagyja, hogy folyamatosan lehúzzák, megengedi magának a negatív gondolatok folyamatos jelenlétét, az nem tud megvilágosodni. Dr. Fajcsák Zsuzsanna és Jakab István beszélgetése.



vntv

A víz üzenetei - Masaru Emoto

A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre, például az élő szervezetre átvinni. Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.

A természetes vízben gyönyörű kristály alakzatok jelennek meg a csapvízzel ellentétben és még pompásabb, ha a víz zenei aláfestést is kap. Ugyancsak látványos változásokat okoz a kristályokban, ha a természetes víznek különböző szavakat mutatunk, mint például hála vagy ostoba.