Gyémánt formájú UFO-t fényképezett le egy szemtanú New Jersey-ben

New Jersey államban, Sayreville-ben látott és fotózott le egy szemtanú egy gyémánt alakú UFO-t 2014 augusztus 29-én. A szemtanú a kutyáját sétáltatta, amikor egy drónnak, vagy valamilyen távirányítású repülőnek tűnő tárgy jelent meg tőle északkeletre az égen.

Bár korábban látott a környéken távirányítású repülőgépet, mégis úgy döntött, hogy lefotózza a különös objektumot.

"A tárgy gyémánt formájú volt, de az alján homorú," - mondta el. "A hátsó része majdnem úgy nézett ki, mint egy sci-fi-ben szereplő űrhajó, valamiféle hajtóműnek látszott, csak nem abban az irányban mozgott, amerre annak állása szerint kellett volna. Körülbelül egy percig tudtam nézni a tárgyat, és nagyjából a felénél észrevettem, hogy valamiféle üvegszerű rész volt azon az oldalon, ami felém nézett."

A repülő tárgyról három kép készült, és egy illusztráció a kinézetéről.



Nagyításhoz kattints a képre

http://www.mufoncms.com/files/59688_submitter_file1__photo56.JPG
http://www.mufoncms.com/files/59688_submitter_file2__photo57.JPG
http://www.mufoncms.com/files/59688_submitter_file3__photo58.JPG
http://www.mufoncms.com/files/59688_submitter_file4__photo59.JPG

Sayreville a Raritan folyó mellett fekvő város, New Jersey-ben. New Jersey a 13 augusztusi UFO jelentésével a 15. az államok sorában az észlelések számát tekintve, Kalifornia az első, 99 észlelésről szóló beszámolóval az utolsó nyári hónapban.

UFO észlelések térképe

A kép feletti linkre kattintva a friss UFO észleléseket mutató térképen a világban hivatalosan bejelentett esetek láthatók.