Bolygószintű helyzetjelentés - Kobra - 2014.09.08.

A Chimera csoport megtisztítása a terv szerint halad. A hangsúly lassan eltolódik a strangelet bombák eltávolításától a kvark/antikvark kondenzátum anomáliák felé.

A strangelet robbanás negatív forgatókönyveit a következő linken jósolták meg:

http://cerntruth.wordpress.com/2001/10/10/totalitarian-principle/

A legtöbb Chimera belépési/kilépési helyet megtisztították, két megmaradt Chimera erőddel, egy Long Island-i és egy titkos közép-európai helyszínnel.

Long Island a múltbeli Montauk tér/idő anomália kísérletek helyszíne, a Cold Spring Harbor klónozási laborral, és a Brookhaven Nemzeti Laboratóriummal. Brookhaven volt az egyik fő belépési pont a földalatti alagút és barlangrendszerekbe, melyek többnyire Long Island alatt húzódtak New York irányába. Ez a földalatti terület elsődleges helyszín volt különböző földönkívüli fajok, és a különféle negatív és pozitív csoportok számára. Ez volt az a hely, ahol egy Andromédai hajót láttam egy hangárban még 1977-ben.

Brookhaven szintén helyet ad a Relativisztikus nehézion-ütköztetőnek (RHIC), ahol a Chimera el akarta kezdeni a strangelet gyártását:

http://www.science20.com/news_articles/have_strange_baryons_been_found-142927

Bár az Arkhón Fekete Nemesség naponta veszít a hatalmából, jezsuita csatlósaik folyamatosan szivárognak be a Keleti Szövetségbe és a Sárkányok közé remélve, hogy egy új világháborút hozhatnak létre kelet és nyugat között. Terveik nem lesznek sikeresek, mivel a Keleti Szövetség és a Sárkány csoportok kulcsfontosságú emberei tisztában vannak a beszivárgással.

Érdekes megjegyezni, hogy egy felmérés szerint a BRICS szövetség országaiban élő embereknek van a legnagyobb pozitív reményük a jövőbeli életüket illetően az összes ország közül a bolygón:

http://www.ipsos-mori.com/researchpublications/researcharchive/3369/People-in-western-countries-pessimistic-about-future-for-young-people.aspx


Ez azt jelzi, hogy valami pozitív folyik ezekben az országokban.

A Keleti Szövetség terv szerint folytatja az olajdollár rendszer lerombolását:

http://www.examiner.com/article/jim-willie-saudi-s-are-on-the-verge-of-joining-russia-non-dollar-oil-sales

Oroszország és Kína akár kereskedelmi forgalmának felét is nemzeti valutában számolhatja el:

http://oroszhirek.hu/index.php/gazdasag/3781-oroszorszag-es-kina-akar-kereskedelmi-forgalmanak-felet-is-nemzeti-valutaban-szamolhatja-el

Az összeesküvés pénzügyi rendszerének mátrixán már megjelentek a repedések. Először a JP Morgan Bank számítógépei elleni támadások nyomán:

http://www.forbes.com/sites/leoking/2014/08/28/wall-street-cyber-smash-triggers-fbi-investigation/

http://www.bloomberg.com/news/2014-08-27/fbi-said-to-be-probing-whether-russia-tied-to-jpmorgan-hacking.html

Valóra válhat az egyik legszörnyűbb rémálom - Üzentek az oroszok?

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/valora_valhat_az_egyik_legszornyubb_remalom_uzentek_az_oroszok.586041.html

A JP Morgan az a banki intézmény, ahol a pénzügyi rendszer központi szervere található, és az Újraindítás onnan fog indulni.

Az összeesküvés bankjai elleni számítógépes támadások állandóan folyamatban vannak, és növekedni fognak:

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/10359563/Every-minute-of-every-day-a-bank-is-under-cyber-attack.html

http://spectrum.ieee.org/aerospace/military/electromagnetic-warfare-is-here



Másrészt a fény jelei már megjelentek a pénzügyi rendszeren belül:

http://peoplestrusttoronto.wordpress.com/2014/08/09/over-100000-homeless-people-have-been-moved-into-homes-it-isnt-stopping-there-one-of-the-most-profound-movements-ever/

http://incyprus.philenews.com/en-gb/Blogs/4324/42658/guaranteed-minimum-income-approved

A ciprusi feltétel nélküli alapjövedelem mostantól felnőtteknek havi 480 euro:

http://www.red-help.net/component/k2/item/945-a-ciprusi-feltétel-nélküli-alapjövedelem-mostantól-felnőtteknek-havi-480-euro

http://www.vice.com/en_uk/read/a-german-guy-wants-to-give-you-a-bunch-of-money-for-nothing

A planetáris meditáció kezdeményezés nem váltott ki olyan választ, amire a Fény erői számítottak. Remélem, hogy olyan emberek, mint Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckhart Tolle, a Children of the Sun, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden... felveszik a kapcsolatot, mert nem kaptam visszajelzést egyiküktől sem. Ha az emberek egy kritikus tömege 5 percig ugyanabban a pillanatban meditál minden vasárnap, a nagy összhangot el lehetne érni.

Egy másik helyzetjelentés akkor fog következni, amint a Fény erők bizonyos műveletei befejeződtek.

Ellentétben néhány ember jóslatával, nem lesz jelentős, 9-11-hez hasonló hamis támadás esemény sem a következő napokban, sem a későbbi jövőben.

Kobra