Növekvő számú UFO észlelés szerte a világon - 2014 október

Mexikó, Popocatépetl vulkán
2014.10.26.

Két videón is rögzítették a múlt vasárnap történt eseményt a Popocatépetl vulkánt folyamatosan figyelő webkamerát nyomon követő UFO vadászok. Ráadásul mindketten magyarok. Tóth Anna és Novák László vette fel a képeken látható fémes kinézetű gömb alakú, illetve egy másik, vöröses színű lapos tárgyat, melyek a vulkán felett és előtt mutatkoztak. Úgy tűnik, mintha az objektumok valamiféle kondenzcsíkot húztak volna maguk után. Szinte minden héten figyelnek meg furcsa tárgyakat a vulkán közelében. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a hegy aktív, és igen veszélyes.








Készült egy harmadik videó is a különös tárgyról október 25-én.



Franciaország, Párizs
2014.10.21.

Három fényes tárgy lebegett lassan a francia főváros felett, és egy negyedik, jóval nagyobb is látható volt az esti égbolton. A filmen jól látszik az Eiffel torony, valamint az, hogy az egyik fényes objektum hogyan reagál a lézer mutatóra, melyet a videó készítője irányított a tárgy irányába. Tisztán kivehető, amint a tárgy fényereje megnő, amint a lézerfény rámutat.





Ausztrália, Taylors Hill
2014.10.24.

Érdekes észlelés az a hét objektum, mely együtt repült az ausztrál Melbourne külvárosa felett. A felvétel infravörös kamerával készült. A szemtanú beszámolója szerint a gömb alakú tárgyak körülbelül 200 méterre lehettek a házától, és az elsőként megfigyelt három objektum csatlakozott másik négyhez, majd együtt repültek tovább.



Horvátország, Zágráb
2014.03.25.

Most került fel az internetre, de a felvétel még tavasszal készült. A képeken Zágráb felett három fényes tárgy látható, melyek háromszög alakzatban lebegtek az égen, majd pár perc múltán szétváltak, és eltűntek szem elől.





Mexikó, Guadalupe
2014.10.25.

A helyi bolhapiacon többen is megfigyelték ezt a furcsa formájú tárgyat fényes nappal. A felvételen 1:50-nél azt lehet látni, mintha a tárgy le-föl mozogna. Az objektum viszonylag hosszú ideig látszott az égen, mielőtt eltűnt volna.