Dolores Cannon, korunk egyik legnagyobb spirituális tanítója eltávozott

Dolores Cannon 2014 október 18-án végleg maga mögött hagyta a Földet. Modern életünk egyik legkiemelkedőbb spirituális tanítója 1931-ben született az Egyesült Államokbeli St. Louis-ban.

Egy nyugdíjas haditengerész feleségeként Dolores majdnem ötven éves volt, amikor elkezdett kísérletezni a hipnózissal és az előző élet regresszióval. Az eredményei, legalábbis mondjuk így, elég látványosak voltak. Számos különböző alannyal dolgozva Dolores képes volt kapcsolatot teremteni az élő Nostradamussal, az ismert jóssal. Kinyilatkoztatásai és azok hatása a mi időnkben egyaránt érdekesek és olykor ijesztőek. Dolores megírta a három kötetből álló "Beszélgetések Nostradamussal" sorozatot, Nostradamus négysorosainak fordítását. Ez a sorozat közel 1000 prófécia fordítását tartalmazza, valamennyit első ízben értelmezve, és 1989 óta nyomtatásban is olvasható. Ezt a művet tartják a próféciák legpontosabb értelmezésének, melyet valaha is kiadtak. (1)(2)(3)

"Úgy tűnik, hogy ez a részünk, mely Földi életét éli, csupán egy kis darabja, vagy apró szilánkja egy sokkal nagyobb énünknek. Többek vagyunk, vagy inkább egy darabja a bonyolultabb egésznek. Csupán egy kis részére vagyunk képesek koncentrálni annak a teljességnek, amit érzékelünk. Végülis ez egy jó dolog, mert ha tudatában volnánk a létezés összetettségének, nem lennénk képesek működni ebben a világban, vagy valóságban. Csupán a hatalmas épület homlokzatát vagyunk képesek látni, amely mögé nem láthatunk. Csak most válik számunkra lehetővé, hogy bepillantsunk a függöny mögé." - Szövevényes Univerzum - Dolores Cannon

Dolores Cannon vezető kvantum gyógyító hipnoterapeuta szerint "a Föld nagy átalakuláson megy keresztül. Ez az első alkalom, hogy egy egész bolygó változik frekvenciájában egy új dimenziós rezgési tartományba. Sok csoport, vagy lélekcsoport tapasztalt már meg elmozdulást a múltban (pl. a Maják), de egy egész bolygó sohasem tolódott el egyszerre. Ezért az egész univerzum az első sorban ül, hogy részese lehessen a legnagyobb show-nak, amit valaha is láttak. Segítségre azonban szükségünk van, mert az ember annyira beszennyezte egy sűrű rezgéssel a bolygót, hogy ez veszélyt jelent a Föld egészére nézve."

Kapcsolódó cikkek

Az univerzum titkai - Dolores Cannon hipnoterapeuta Nostradamustól is kapott közvetlen információkat

A tudomány ma már bizonyítja a reinkarnációt - Bepillantás a lélek útjába a halál után

Weboldala: http://www.dolorescannon.com/

(1) - http://www.dolorescannon.com/book/conversation-with-nostradamus-book-one
(2) - http://www.dolorescannon.com/book/conversation-with-nostradamus-book-two
(3) - http://www.dolorescannon.com/book/conversation-with-nostradamus-book-three

Könyvajánló

Halál és élet között
Beszélgetések lelkekkel
Dolores Cannon

Dolores Cannon a világ egyik legnépszerűbb regressziós hipno- tizőrje és az UFO-k, a földönkívüliek kutatója. Hipnotizált alanyainak beszámolóiból megjelent 17 könyve világsiker, és milliók olvassák. Szabadalmaztatott Quantum gyógyító technikáját csak mintegy 2000-en gyakorolhatják az egész világon. Dolores Cannon összegyűjtötte információit a halál élményéről, és átadta tizenhat évnyi hipnoterápiai és múltéletbeli terápiás eseteinek adatait. Mialatt sok száz hipnotizált alanya újraélte életeit, mindannyian ugyanazokat tapasztalták halálukban, a szellemi birodalomban, és újraszületésükkor. Ismerd meg magad is az eseteket, ahogyan azok eredetileg történtek. Szóról szóra a fölvett anyagot gépelték le a könyvben, és az alanyok fölfedik a megvilágosító bölcsességet, ami az emberiség tudatalattijában rejtőzik.

http://www.libri.hu/konyv/dolores_cannon.halal-es-elet-kozott.html